okenko.jinak.cz -> www.okenko.org
Nacházíte se v archivu okénka, nové články a aktuální akce naleznete na nových stránkách!
okenko
Bily stit svetlusky vlcata nadeje rs a rg akce ventilacka

Netradiční zpráva z tábora Berušek

Dobré dopoledne všem, právě jsem obdržela telefonát z Beruščího tábora, tedy z Šahratábora, s jehož obsahem se s Vámi ráda podělím.

Celé táborové osazenstvo vyrazí dnes na výpravu do okolí přes jednu noc. Spát budou sice venku pod celtou, ale hned vedle „spřáteleného domu“, kam bude možnost případě problémů zalézt (to kdyby padaly trakaře nebo kdyby díky větru vzduchem létaly berušky, což by se vzhledem k váze většiny z nich mohlo snadno stát :-)). Podle příznivé předpovědi počasí se ale nic takového nenastane, takže doufejme, že si všichni tuto jistě perfektně připravenou výpravu užijí na sto procent.

Ale proč Vám to všechno píši já a ne slohově nadanější Zdeny? Věc se má prý takhle – celý tým vedení tábora má jednak plné ruce práce s přípravou dnešní výpravy, druhak je zavalen úkoly od Břéti, které poctivě kolektivně plní. Takže modré obálky tentokrát vyšly i na ně – alespoň si taky něco užijí :-).

A co se stalo významného za včerejší den? Představte si, Attymu se povedlo opět získat Ňufíka za pořádek, takže může být spokojen. Zdeny zase nic, chudák, konkurence je ale veliká. Tuším, že nejvíckrát doteď ukořistila Ňufíka Tíťa.
Táborová nálada je výborná, všechny berušky se usmívají, žádné slzičky a naštěstí ani žádný úraz, nemoc ani nachlazení – zkrátka všichni jsou spokojení a zdraví, takže maminky a tatínkové, můžete být v klidu a jenom tiše závidět, jak se na tom táboře mají skvěle :-).

Vyřídila jsem vše, co bylo třeba, takže se s Vámi loučím. Jakmile se dozvím další zprávy z výpravy, co nejrychleji tu budou.
Předchozí:
Následující:
Zpět na hlavní článek
vytisknout autor: Pa vloženo: 27. 7. 2008 (Pavla) 8383x nahoru

nove clanky

fotogalerie okenka facebook oddílu Nadeje

nase tipy


1995-2001


reklama

dvojka Praha
teepek
korálky od Kajmanky
fotoreklama
ubytovani v KD

okenko


bleskovky

Sestra Marie Kružíková
Dne 9.11.2013 se rozloučíme se spoluzakladatelkou dívčího skautingu v našem městě v 10.30 na kostelíčku.Bylo jí 97 let. Šerif
(07.11.2013) Šerif
Fotky z kol
jsou zde.
(11.07.2013) Vilík
Další beruščí fotky
Z čarodek a z pampeliškové družinovky.
(16.05.2013) Vilík
Akce pro rodiče a Berušky
proběhne vzhledem k počasí z větší části pod střechou kulturáku v Pohledci.
(09.05.2013) Vilík
Zdražení tábora Naděje
Bohužel jsme se rozhodli zvýšit letos cenu letního tábora na 3800,- Kč. Důvody jsou dva: Jednak je tábor o 4 dny... více
(29.04.2013) Teo

bily stit


info

OKÉNKO do života novoměstských skautů - zpravodaj střediska 615.02 Bílý štít Nové Město na Moravě
© všechna práva vyhrazena, připomínky ke stránkám: kajmanus(a)centrum.cz

podporují nás