okenko.jinak.cz -> www.okenko.org
Nacházíte se v archivu okénka, nové články a aktuální akce naleznete na nových stránkách!
okenko
Bily stit svetlusky vlcata nadeje rs a rg akce ventilacka

Skautská chata Mercedes

Skautská chata Mercedes nabízí možnost ubytování pro skautské oddíly na výpravy, kurzy a podobné akce. Je vhodná pro menší skupiny do 20 lidí. Chatu pronajímáme pouze skautům a organizacím pracující s mládeží. Soukromé akce a oslavy nejsou povoleny. Na základně je přísný zákaz kouření a konzumace alkoholu.

Nově zrekonstruovaná chata se nalézá na okraji Nového Města na Moravě směrem k hotelu Ski na okraji lesa Ochoza. Dostupnost autobusem či vlakem, se vzdáleností cca 1500 m.
Chata má verandu, vstupní část tvoří kuchyňský kout se vchody na wc se sprchovým koutem a do sklepa. Kuchyňský kout je vybavený základním nádobím na vaření a stolování. Je zde rychlovarná konvice, lednička, el. sporák, mikrovlnka a bojler na teplou vodu. Hlavní společenská místnost s krbem je vybavena přídavnými krbovými kamny, lavicemi a stoly. V podkroví jsou dvě místnosti upravené na spaní, kde jsou na vytápění dva el. přímotopy. Ve větší místnosti jsou na zemi matrace na způsob letiště a v menší jsou dvě postele pro vedoucí.

Cena za ubytování je 70,- Kč za osobu a noc. Pro skupiny menší než deset osob je stanoven paušál 700,- Kč na noc. Ubytování pouze na jednu noc během víkendu - paušál, nebo osobonoci + 300,- Kč. Od roku 2013 účtujeme spotřebu el. energie a vody na základě její skutečné spotřeby. Elektřina - 6 kč/kwh, voda 50,- Kč/m3.

Po předchozí domluvě lze zapůjčit dataprojektor, cena je 250,- Kč za večer. Promítací plátno je součástí vybavení chaty. (viz. foto dole)

UPOZORNĚNÍ!!!
Pro potvrzení rezervace základny je nutné složit nevratnou zálohu ve výši 500,- Kč. Veškeré telefonické a písemné zámluvy jsou jen předběžné a po obdržení zálohy na účet budou zde na našich stránkách zámluvy potvrzeny. Platbu proveďte z Vašeho soukromého účtu (ne z účtu organizace) na soukromý účet správce základny 000000-0855463123/0800 jako variabilní symbol napište datum Vašeho příjezdu. Např. 2.6.2013 = 02062013. Záloha bude odečtena při Vašem odjezdu ze základny z celkové ceny za ubytování.



Rezervace chaty:
Martin Drápalík - sedm dva jedna pět tři sedm dva tři šest
mail: martin.drapalik@tiscali.cz

Zobrazit na www.mapy.cz

Popis okolí: V okolí je mnoho přírodních i kulturních zajímavostí. V zimě je okolí protkáno lyžařskými tratěmi, po kterých se dostanete takřka kamkoliv. Sjezdovka na dohled. V létě možnost koupání v přírodním koupališti. Chata je na kraji lesa. Ideální na cyklo, nebo pěší turistiku.

Přehled obsazenosti chaty Mercedes

Pravidla pro užívání chaty Mercedes.

Více informací o chatě a její historii.

Borovice.cz
Chatu zdobí sgrafita od Jiřího Šebka

má velkou verandu

Chata Mercedes v zimě

kuchyňka

interiér chaty

interiér chaty

interiér chaty

samostatná podkrovní místnost

v podkroví se spí na zemi na letišti z matrací a dek

na chatě máme i promítací plátno, které lze pověsit do okna

kuchyňka před rekonstrukcí

Předchozí:
Zpět na hlavní článek
vytisknout autor: Mládě vloženo: 15. 9. 2010 (Mládě) 25344x nahoru

nove clanky

fotogalerie okenka facebook oddílu Nadeje

nase tipy


1995-2001


reklama

dvojka Praha
Seleska
korálky od Kajmanky
digifotky
ubytovani v KD

bily stit


bleskovky

Sestra Marie Kružíková
Dne 9.11.2013 se rozloučíme se spoluzakladatelkou dívčího skautingu v našem městě v 10.30 na kostelíčku.Bylo jí 97 let. Šerif
(07.11.2013) Šerif
Fotky z kol
jsou zde.
(11.07.2013) Vilík
Další beruščí fotky
Z čarodek a z pampeliškové družinovky.
(16.05.2013) Vilík
Akce pro rodiče a Berušky
proběhne vzhledem k počasí z větší části pod střechou kulturáku v Pohledci.
(09.05.2013) Vilík
Zdražení tábora Naděje
Bohužel jsme se rozhodli zvýšit letos cenu letního tábora na 3800,- Kč. Důvody jsou dva: Jednak je tábor o 4 dny... více
(29.04.2013) Teo

bily stit


info

OKÉNKO do života novoměstských skautů - zpravodaj střediska 615.02 Bílý štít Nové Město na Moravě
© všechna práva vyhrazena, připomínky ke stránkám: kajmanus(a)centrum.cz

podporují nás