okenko.jinak.cz -> www.okenko.org
Nacházíte se v archivu okénka, nové články a aktuální akce naleznete na nových stránkách!
okenko
Bily stit svetlusky vlcata nadeje rs a rg akce ventilacka

Berušky 2006 - 2007

Už skoro hotový "O nás".

RS a RG


DannyDany
Celým jménem Dana Albrechtová. Poprvé jsem se na svět podívala 20.2. 1988. Měla bych vám tu říct stručně něco o sobě, tak tedy: Právě teď studuji posledním rokem na Novoměstském gymnáziu a po maturitě bych chtěla studovat medicínu. Ve svém volném čase jsem hlavně ve skautu, který se pro mě stal více životním stylem, než koníčkem. Jinak vypisovat tu, co všechno mám a dělám ráda nebudu, protože to je nekonečný seznam :-). A co na závěr? Snad úsměv, prosím :-)...
.


AttyAtty
Narodil se v dubnu a to sedmnáctého. Stalo se to roku 1987, takže Atty už je dospělý. Vlastním jménem není Atty, ale Michal Kříž. Jeho zálibou je kromě skautování hudba, které se tak trochu věnuje. Většinu dne hraje (nebo taky hudlá) na klarinet. Do nedávné doby Atty nevěděl co nemá rád. Dnes je to točený sálám, který mu připravil nejedno namilé dobrodružství.
.


ZuzkaZuzka
Zuzana Jarošová. Naše Zuzanka se narodila 2.9. 1986 a bydlí Novém Městě na Moravě. Právě teď je registrovaná na pracovním úřadě, ale snaží se dál vzdělávat a dělá si rekvalifikační kurz. U berušek je již 6. rokem, takže nejdéle z nás všech. A její skautské vzdělání? Čekatelské zkoušky a zdravotnický kurz.
.


ČegiČegi
Anna znamená v hebrejštině "líbezná", takže kdyby nic jiného, tak jsem aspoň tohle:-). Slovo líbezná ovšem zdaleka neobsahuje všechny mé kvality. Pepíno po mně chtěl bohužel jen krátký úvod, tak se tady o nich nemůžu moc rozepisovat... Do jak třídy a na jakou školu chodím už psát nemusím, Máčka s Lakym to udělali za mě. Mezi moje zájmy patří: dramaťák, kreslení, kolo a mezi moje nezájmy patří: přírodovědné dokumenty a Bukáček
.


LakyLaky
Jmenuji se Lukáš Mach, je mi 15 let a navštěvuji stejnou třídu na novoměstském gymnáziu jako Anička, Maky a Pepíno. Mimo skauting je rovněž mým zájmem četba. Pokud něco opravdu nemám rád, tak jsou to hodiny tělesné výchovy, a to zvláště, když je na programu fotbal.
.


MakyMaky
Jmenuji se Markéta Bendáková, je mi 15 let a ve skautu jsem pátým rokem. Narodila jsem se 6.4 1991. Chodím na gympl do třídy s Aničkou, Pepínem a Lakym...Jinak docela ráda hraju na klavír, lyžuju, snowboarduju, plavu a spoustu dalších věcí. A nemám ráda...No, teď si vzpomenu asi jen na Mikyho křenovou omáčku :)
.



PepínoPepíno
Mé celé jméno je Josef Laštovička. Již z něj lze rozpoznat, že jsem talentovaný ve sportech.Spotrt mám rád, kromě cross-country skying. Ich bin 16 jahre alt. Ano, mluvím anglicky a německy. Ale abych to dokončil...Je mi 16, narozen 31.7.1990. Chodím na Gympl a samoučím se na kytaru.A když tak přemýšlím, co nemám rád, napadájí mě poze ty běžky.
.


Červení


HermiHermi
Anička Hubáčková se narodila 1.11.1995. Její oblíbené barvy jsou oranžová, světle zelená a červená. Nemá ale ráda černou barvu, kapustu a Lakyho foťák, zato ale má ráda smažený hermelín s hranolkama Možná proto (smaži) Hermi (s hrany)…Taky má ráda svého křečka, psy a koně. Chodí na II.ZŠ a učí se angličtinu, taky chodí do dramaťáku a výtvarky.
.


Anička PávkováAnička Pávková
Narodila se 12.10.1996. Od té doby si ujasnila názor na to, že její oblíbené barvy jsou modrá a oranžová, že její oblíbená zvířata jsou kočka, pes a papoušek, že nejradši má řízek s bramborovým salátem a naopak nemá ráda krupičnou kaši a nemá ráda myši. Rovněž chodí do mažoretek a hraje na flétnu. Chodí na II. ZŠ a učí se angličtinu.
.


WoodyWoody
Iva se narodila 26.9.1996 v 7:40. Má ráda žlutou, modrou a zelenou. Ze zvířat kočky, psy a kuřata na paprice. Nemá ráda špenát a kapustu. Chodí do tvořivých dílen a do výtvarky. Taky chodí na I.ZŠ a učí se angličtinu.
.


Kristýnka NěmcováKristýnka Němcová
Narodila se v květnu 1999. Chodí na I.ZŠ a taky chodí do dramaťáku, atletiky a angličtiny. Nemá ráda houby. Zato má ráda špagety, má ráda psy a má ráda klučičí barvy. A něco, co vypovídá za hodně, ví, že přední kolo tanku musí být nahoře…
.


TerezkaTerezka
Ta se nám narodila v září 1999. Chodí do tanečních a do výtvarky a chodí na II.ZŠ. Má ráda červenou barvu, všechna zvířata, ale nejvíc srnky a taky má ráda zalitačku. Nemá ráda kapustu a fialovou barvu.
.


Terka BuďováTerka Buďová
Narodila se roku 1998.Chodí na II.ZŠ.Učí se anglicky, chodí do mažoretek, její oblíbené barvy jsou žlutá a modrá a její oblíbená zvířata jsou koňě a psy. Rovněž má ráda knedlo zelo.NEmá rády, pavouky, hady, myši a zimu.
.


TíťaTíťa
Se narodila 8.12. a ve skautu je prvním rokem.
.


JančaJanča
.


Modří


MáničkaMánička
Maruška Hroudová se narodila 15.6.1996. Chodí na II.ZŠ a učí se angličtinu. Dále chodí do dramaťáku, klavíru, náboženství a cvičení. Její oblíbené jídlo jsou knedlíky. Její oblíbená barva je červená a její oblíbené zvíře je pes. Nemá ráda Lakyho, kapustu, brokolici, brambory na kari a školu. Učí se angličtinu.
.


KačkaKačka
Kateřina Vracová se narodila 31.1.1996. Chodí na I.ZŠ. Její oblíbená barva je krémová, což samo o sobě mimochodem moc neříká, protože jakou barvu má neznámý krém? Dále má ráda knedlíky, koně, psy a křečky.Kačka chodí do atletiky a angličtiny.
.


KáťaKáťa
Narodila se 10.1.1999. Chodí na II.ZŠ a chodí do moderní gymnastiky flétny a do sportovek (sportovky). Taky ráda lyžuje.Má ráda červenou, hranolky a psy. Nemá ráda školu, hada a pavouka. Učí se angličtinu.
.


DanielkaDanielka
Danielka se narodila 27.6.2000. Chodí do sportovní gymnastiky, hudebního oboru a na I.ZŠ. Má ráda žlutou, koně a palačinky. Nemusí krokodýla. Učí se angličtinu a je to nejmladší světluška u nás.
.


Anička Obrová.Anička Obrová.
Narodila se 26.8.1999. Chodí na II.ZŠ a učí se angličtinu. Má ráda červenou, má ráda psy a má ráda špagety. Nemá ráda rybu a školu a tmu.
.


Peťa SrbováPeťa Srbová
Peťa se narodila 28.2.1996. Chodí na II.ZŠ, kterou nemá ráda. Zato má ráda špagety, má ráda zelenou a má ráda psa. Učí se angličtinu a nemá ráda lečo… A proto chodí do dramaťáku:)
.


Lucka VáchováLucka Váchová
Lucka má naúčtováno datum narození 16.9.1996. Má naúčtováno chození do aerobiku, chození na I.ZŠ a učení se angličtiny. Dále má naúčtovánu oblibu ve zlaté barvě, oblibu v psy a špagety. A taky jí tam hodili neoblibu v hady, pavouky a sekanou.
.


BiziBizi
Katky Bizoňová.Narodila se 25.9.1996.Chodí na I.ZŠ a chodí do gymnastiky. Učí se anglicky. Má ráda oranžovou, psy a kuřata na paprice.Nemá ráda pavouky, hady a tmu
.


NikaNika
.


BarčaBarča
.
Předchozí:
Následující:
Zpět na hlavní článek
vytisknout autor: Pepíno vloženo: 20. 11. 2006 (Pepíno) 8529x nahoru

nove clanky

fotogalerie okenka facebook oddílu Nadeje

nase tipy


1995-2001


reklama

Rysi z oddílu Naděje
teepek
korálky od Kajmanky
digifotky
ubytovani v KD

roj Svetlusek


bleskovky

Sestra Marie Kružíková
Dne 9.11.2013 se rozloučíme se spoluzakladatelkou dívčího skautingu v našem městě v 10.30 na kostelíčku.Bylo jí 97 let. Šerif
(07.11.2013) Šerif
Fotky z kol
jsou zde.
(11.07.2013) Vilík
Další beruščí fotky
Z čarodek a z pampeliškové družinovky.
(16.05.2013) Vilík
Akce pro rodiče a Berušky
proběhne vzhledem k počasí z větší části pod střechou kulturáku v Pohledci.
(09.05.2013) Vilík
Zdražení tábora Naděje
Bohužel jsme se rozhodli zvýšit letos cenu letního tábora na 3800,- Kč. Důvody jsou dva: Jednak je tábor o 4 dny... více
(29.04.2013) Teo

bily stit


info

OKÉNKO do života novoměstských skautů - zpravodaj střediska 615.02 Bílý štít Nové Město na Moravě
© všechna práva vyhrazena, připomínky ke stránkám: kajmanus(a)centrum.cz

podporují nás