okenko.jinak.cz -> www.okenko.org
Nacházíte se v archivu okénka, nové články a aktuální akce naleznete na nových stránkách!
okenko
Bily stit svetlusky vlcata nadeje rs a rg akce ventilacka

Den jedenáctý - Mexiko

Ráno na rozcvičce jsme se octli na Mexické poušti a měli jsme těžký úděl balónku, který se snaží proletět mezi kaktusy. Vypadalo to tak, že k jedné noze byl přivázaný balónek a druhá noha byla kaktus, který ničí ostatní balónky, docela zábavné bylo, že některé balónky měli takový strach z kaktusů, že praskly dřív, než se k nim kdokoliv přiblížil.

V prvním programu jsme si zopakovali naše divadla. Přeci jen mají za chvíli přijet rodiče a byla by škoda, kdyby je neviděli. Říkala jsem si, jak se budou všichni měnit na těch původních jen drobnosti, to co se jim nepovedlo, ale nejspíše měli pocit, že se jim nepovedlo celé a tak začali vymýšlet scénky nové. A zatímco vymýšleli, já a Michal jsme se vydali do nemocnice na rentgen, naštěstí byly naše obavy plané, takže jsme se snažili co nejdříve vrátit, přeci jen v druhém programu jsme hráli fotbal a Michal se nemohl dočkat, až si zahraje. Naštěstí bylo krásně, takže jsme si opravdu pořádně zahráli.

O poledním klidu se nám podařilo opravit pumpu, takže se kluci v třetím programu, chtě - nechtě vydali do sprch a pořádně se umyli. Ostatní šli na dřevo a šišky a potom plnili odborky. Největším úkolem však bylo najít části z Barnabáše, které celníci poházeli po okolí. Bez nich bychom ho těžko vyléčili. Naštěstí se nám podařilo najít všechny, takže má Barny šanci na uzdravení.

Hned po svačině jsem nevěřila vlastním očím. Nemocná Anička se uzdravila a vrátila se za námi na tábor.

Čtvrtý program začal velice nemile. Padli jsme do léčky a zajali nás do Mexických dolů. Práce to byla namáhavá. Museli jsme nosit suroviny z místa na místo. Po snídani nás otrokáři vzali na procházku, ale museli jsme být svázáni po skupinkách.


Po večeři jsme se odebrali k ohni na malý večírek. Za odměnu, že tak dobře pracujeme, zpívalo se. A pak konečně přišlo vysvobození, objevil se Zorro a slíbil že nás zachrání. Každý jsme dostali svíčku a úkolem bylo sfouknout svíčky všem otrokářům a hlavně jejich hlavnímu světlonosiči. Zpočátku to nebylo tak jednoduché, ale nakonec jsme se probojovali na svobodu. Hned se nám lépe usínalo.
Kdo zvítězí, balónek nebo kaktus?

K otrokářům musíme být uctiví.

Otroci na večerní procházce.

Večerní zpívání :-).

Předchozí:
Následující:
Zpět na hlavní článek
vytisknout autor: Dany vloženo: 27. 8. 2006 (Danny) 6370x nahoru

nove clanky

fotogalerie okenka facebook oddílu Nadeje

nase tipy


1995-2001


reklama

dvojka Praha
Seleska
korálky od Kajmanky
digifotky
ubytovani v KD

okenko


bleskovky

Sestra Marie Kružíková
Dne 9.11.2013 se rozloučíme se spoluzakladatelkou dívčího skautingu v našem městě v 10.30 na kostelíčku.Bylo jí 97 let. Šerif
(07.11.2013) Šerif
Fotky z kol
jsou zde.
(11.07.2013) Vilík
Další beruščí fotky
Z čarodek a z pampeliškové družinovky.
(16.05.2013) Vilík
Akce pro rodiče a Berušky
proběhne vzhledem k počasí z větší části pod střechou kulturáku v Pohledci.
(09.05.2013) Vilík
Zdražení tábora Naděje
Bohužel jsme se rozhodli zvýšit letos cenu letního tábora na 3800,- Kč. Důvody jsou dva: Jednak je tábor o 4 dny... více
(29.04.2013) Teo

bily stit


info

OKÉNKO do života novoměstských skautů - zpravodaj střediska 615.02 Bílý štít Nové Město na Moravě
© všechna práva vyhrazena, připomínky ke stránkám: kajmanus(a)centrum.cz

podporují nás