okenko.jinak.cz -> www.okenko.org
Nacházíte se v archivu okénka, nové články a aktuální akce naleznete na nových stránkách!
okenko
Bily stit svetlusky vlcata nadeje rs a rg akce ventilacka

Rysi 2006-2007

Máme to nový skautský rok a s ním i nové představení Rysí družiny. Přeju vám příjemné počtení a ať se o nás také něco dozvíte…

Jejich revírem je oddíl Naděje.
Jejich tempo je vítězné.
Jejich protivníci jsou Lišky, Jeleni a Veverky.
Muži z Rysí družiny makají ve dne v noci.
Jejich úkolem je vyhrávat všechny závody.


Tak nějak vypadá úvod o naší družině.
Teď už vám ale popíšeme jednotlivé členy, tak, abyste se o nás také něco dozvěděli.


VojtaVojta - Já se jmenuji Vojtěch Tulis a Bydlím v Radešíně 34. V naší družině dělám rádce a pokladníka. Úplně totálně mě baví nejvíc skaut, potom tenis, ježdění na kole, práce na počítači, ježdění na lyžích a snowboardu a jiné sporty.
.



OrlojOrloj - Jmenuje se Ondřej Mach a je to první nováček kterého tu popíšu. V naší družině bude dělat funkci podrádce a ještě zdravotníka. Orloj bydlí na ulici Pavlovova 1508 a jeho záliby jsou určitě skaut, tenis, stolní tenis, ježdění na snowboardu, pěstování včel a také myslim počítač. A ještě poznámka ode mě, Orloj se jmenuje Orloj, protože je vždycky všude úplně včas.
.



BuduBudu(línek) - Jmenuje se Matěj Nečas a v naší družině dělá funkci nástěnkáře. Budua baví Skaut, Ježdění na snowboardu, Volejbal, různý sporty , kolo a hudba. Budulínek bydlí na ulici Malá 159. Další neoficiální Buduova funkce je velký šátkař, protože na šátkovku je asi nejlepší v družině.
.


Vojta VečeřaVojta V. - Druhý nováček v naší družině se jmenuje Vojta Večeřa a bude v naší družině zastávat funkci kronikáře a zpravodaje okénka. Vojtu baví fotbal, hokej kolo a jiný sporty, ještě až se v oddíle trochu rozkouká, bude ho určitě bavi t i skaut. Vojta bydlí na ulici Makovského 425, to je ta ulice blízko Gymplu.
.


ZajdaZajda - tak to je Tomáš Zajíček, v družině bude zastávat šéfa kuchaře. Zajda má koně a koníčky v ježdění na kole, skautu a karate, takže jestli ho budete chtít v noci oloupit, tak vám nabančí, protože v karete je fakt dobrej… Jeho bydliště je Lužní 1315, ale teď se bude stěhovat do Slavkovic 32, kde bude také nadále bydlet - myslim.
.


Luka BrassiMono nebo Luka Brassi - Luka, tak ten se jmenuje Jakub Zítka a jeho záliby jsou určitě skaut a ještě heraje ping-pong. Luka bude v naší družině dělat asi topiče, poněvadž na rozdělávání ohně je opravdový přeborník, kromě topiče bude taky Luka Brasi dělat nástěnkáře, budou s Buduem dva.
.


DavidGoofy - Goofy se jmenuje David Kondýsek a jako funkci si v naší družině zamluvil vlajkonoše a také ho dostal. Goofyho záliby jsou skejt, skaut a hudební nástroje. A bydlí na ulici Dukelská 561.
.
Předchozí:
Následující:
Zpět na hlavní článek
vytisknout autor: Vojta vloženo: 17. 9. 2006 (Horník) 6447x nahoru

nove clanky

fotogalerie okenka facebook oddílu Nadeje

nase tipy


1995-2001


reklama

dvojka Praha
Seleska
korálky od Kajmanky
digifotky
ubytovani v KD

okenko


bleskovky

Sestra Marie Kružíková
Dne 9.11.2013 se rozloučíme se spoluzakladatelkou dívčího skautingu v našem městě v 10.30 na kostelíčku.Bylo jí 97 let. Šerif
(07.11.2013) Šerif
Fotky z kol
jsou zde.
(11.07.2013) Vilík
Další beruščí fotky
Z čarodek a z pampeliškové družinovky.
(16.05.2013) Vilík
Akce pro rodiče a Berušky
proběhne vzhledem k počasí z větší části pod střechou kulturáku v Pohledci.
(09.05.2013) Vilík
Zdražení tábora Naděje
Bohužel jsme se rozhodli zvýšit letos cenu letního tábora na 3800,- Kč. Důvody jsou dva: Jednak je tábor o 4 dny... více
(29.04.2013) Teo

bily stit


info

OKÉNKO do života novoměstských skautů - zpravodaj střediska 615.02 Bílý štít Nové Město na Moravě
© všechna práva vyhrazena, připomínky ke stránkám: kajmanus(a)centrum.cz

podporují nás