okenko.jinak.cz -> www.okenko.org
Nacházíte se v archivu okénka, nové články a aktuální akce naleznete na nových stránkách!
okenko
Bily stit svetlusky vlcata nadeje rs a rg akce ventilacka

Liščí akvapark!

Tento víkend byl ve znamení družinových akcí tzn., že každá družina si naplánovala akci podle svých představ,…Veverky šly na bowling, Jeleni se vydali do lanového centra, Rysi měli jet na paintball?, ale kvůli počasí to odložili a my se vydaly do jihlavského vodního ráje,…

Původně jsme si ještě měly poslechnout dechovku, ogrilovat si maso a přespat u Bugi, ale plány nějak nevyšly a skončily jsme jen ve vodním ráji,…
Celá naše velkolepá akce začala tím, že jsme se musely nacpat do mini autíčka celá družina. Povedlo se nám to tak tak a proto jsem si pro jistotu zamkla dveře. Co kdyby náhodou dveře neudržely mojí váhu?
Do Jihlavy jsme přijely z docela divného směru se slovy: „Co to je za p***l?“
U pokladny jsme se dohodly, že si vezmeme rodinné vstupné a Bugi bude dělat chlapa,...
Když jsme byly konečně uvnitř, nevěděly jsme, kam dřív. Nakonec vyhrál tobogán.
Holky mě poučily, že si musím udělat tanga, aby to jelo rychle. Po chvíli nás omrzelo jezdit na zelenou a po jednom a tak jsme začaly jezdit vláčky. Samozřejmě na nás hned přiběhla plavčice. Tak jsme šly jinam. Vodní vír ani venkovní bazén nebyl k zahození, ale víc nás lákala restaurace v horním patře. Když jsme tam ale o půl jedenácté nakráčely, servírka nám oznámila že mají otevřeno až za půl hodiny. Přišly jsme teda za půl hodiny a byly první zákaznice. Daly jsme si každá frappé a pohár. Já sem měla teda dost ošizenej, i když jsem měla úplně stejnej jako Janča. Tss!
Když jsme šly po menší svačince zpátky do bazénu vzaly jsme si s sebou foťák a vyrazily na tobogán. Prvně jsem fotila já tak, že jsem jela po břiše a při jízdě holky fotila, ale když sem v zatáčce vyletěla, div se neprotočila kolem roury s radostí jsem předala foťák Janče.
Když už jsme měly každá asi deset fotek ve vířivce, ve víru i tobogánu + pihy na zadku jednoho pána a nevkusných fialových plavek, začaly jsme dělat videa za jízdy. A když už nás přestalo bavit i tohle prstě jsme jen tak blbly.
Zjistily jsme, že v akvaparku je toho hodně k vidění, že právě frčí tygří vzorek na pánských plavkách nebo že sem tam můžete náhodou zahlédnout nějakého toho naháče v sauně, potkat běžícího obézního pána s rozervanýma plavkama na zadku, který na mě mimochodem omylem skočil, můžete si taky splést opravdu obtloustlou paní s Bugi. (Promiň.)
Po čtyřech hodinách jsme si řekly, že už by to možná stačilo, osprchovaly jsme se, oblekly se, narvaly se do autíčka a jely domů. Bugi byla v sedmém nebi, protože kolem nás jezdily pořád motorky. Po cestě jsme potkaly i pány policisty a jelikož nás nebylo v autě zrovna tolik, kolik by nás tam mělo být docela jsme se klepaly, ale nás nezastavili. „Hlavně se tvářit nenápadně!“ řekla Bugi a v tom jim někdo z nás zamával. Bylo to o fous ale domů jsme nakonec dorazily bez újmy a vykoupaný tak, že mám ještě teď varhánky na rukách.






















vytisknout autor: Bája vloženo: 14. 4. 2008 (Bája) 7977x nahoru

nove clanky

fotogalerie okenka facebook oddílu Nadeje

nase tipy


1995-2001


reklama

skauti Olomouc
dýchánek
korálky od Kajmanky
digifotky
ubytovani v KD

okenko


bleskovky

Sestra Marie Kružíková
Dne 9.11.2013 se rozloučíme se spoluzakladatelkou dívčího skautingu v našem městě v 10.30 na kostelíčku.Bylo jí 97 let. Šerif
(07.11.2013) Šerif
Fotky z kol
jsou zde.
(11.07.2013) Vilík
Další beruščí fotky
Z čarodek a z pampeliškové družinovky.
(16.05.2013) Vilík
Akce pro rodiče a Berušky
proběhne vzhledem k počasí z větší části pod střechou kulturáku v Pohledci.
(09.05.2013) Vilík
Zdražení tábora Naděje
Bohužel jsme se rozhodli zvýšit letos cenu letního tábora na 3800,- Kč. Důvody jsou dva: Jednak je tábor o 4 dny... více
(29.04.2013) Teo

bily stit


info

OKÉNKO do života novoměstských skautů - zpravodaj střediska 615.02 Bílý štít Nové Město na Moravě
© všechna práva vyhrazena, připomínky ke stránkám: kajmanus(a)centrum.cz

podporují nás