okenko.jinak.cz -> www.okenko.org
Nacházíte se v archivu okénka, nové články a aktuální akce naleznete na nových stránkách!
okenko
Bily stit svetlusky vlcata nadeje rs a rg akce ventilacka

Mev Waverly

Exkluzivní rozhovor s vítězem reality show o deset melounů – Kdo přežije – je konečně na světě. Nepropásněte jedinečnou šanci dozvědět se o nové celebritě více informací.

Myslím, že Meva, alias Negyho budou nejlíp charakterizovat jeho slova po závodě:

Tak děcka! O tom, jak se vyhrávaj realitky můžu povídat, to víte, to v sobě prostě musíte mít… Někdo hotl má a někdo ne. Miky to zjistil brzo, a tak raději zabalil krámek, tak nějak to chodí...

Co říkáš na bývalé skauty, kteří přišli?
Z některých mám trochu smíšené pocity, ale to je asi proto, že jsem některé dlouho neviděl. Taky mě trošku mrzí, že někteří starší tahouni nepřišli kvůli tomu, tomu a kdoví čemu. Na druhou stranu se ale takovej Macek, Mužík a pár dalších, kteří přišli stali osobnostmi celýho Skotska a bez nich by to nebylo ono.

Jak jsi se cítil, když jsi vstupoval do kulturáku a prakticky to začalo?
Předně jsem byl šťastnej už proto, že jsem tam vůbec mohl vstupovat, což nebylo vůbec samozřejmý. No a při vstupu do sálu už to bylo horší hlavně díky mejm prohlášením před akcí.

Jakým prohlášením?
No že všechny vyřídím ne? :-) Někdy v úterý jsem šel za Piškotem do K3 říct, že asi budou muset oželet největší hvězdu, protože budem makat na střeše v Pavlovicích a že přesto nejede vlak. A náhodou tam byl Miky, Čegi, Žofka a kdo ví kdo ještě. Byl jsem přesvědčenej, že tam nebudu moct jít a proto jsem přilejval olej do ohně takovejma řečičkami jako že můžou bejt jenom rádi, jinak bych je sfoukl jako svíčku… A Čegi alias hlásná trouba moje prohlášení předávala dál a dál, a když jsem šel přes sál tak na mě houkla něco jako: „ Ještě furt si myslíš, že vyhraješ?“ Tak to moc příjemný nebylo.

Myslel sis sám o sobě, že jsi favoritem?
Tak to jsem si určitě nemyslel. Tipoval jsem to na Mikyho, který pak ale odešel kvůli zranění, ale byli tu i další, Mužík, Císko... Ale postupem času jak vypadávali, tak jsem tomu začínal čím dál víc věřit.

Jaks bral to, že Miky musel odstoupit kvůli zranění?
Jakýmu zranění? Viděl že mě neporazí a zabalil krámek, tak to holt chodí :-). Ale to víš, že mě to mrzelo, sem se těšil, jak se mu roztřesou kolena na kůlech ve finále a on zatím musel odstoupit kvůli žebru… Pro mě to byl rozhodně jeden z největších soupeřů, takže bych měj bejt rád, ale fakt mě to mrzelo.

Co říkáš na váš team Waverly?
Byla tam skrytá celebrita. Mev Waverly, takže jsme měli asi trochu výhodu :-). Podle mě jsme měli ale v teamu spoustu tahounů, jako byl v první řadě Mužík, kterej nám vyhrál nejen Depeši. Pak Pepíno, Mlacek, kterej měl po vždycky po ruce kalkulačku, makač Laky… nesmím zapomenout na Čegi, protože nikdo nebyl lepší maskot a nosič vlajky, než ona. Ani na Čiky a Aňu, které se snažily, jak mohly.

Bylo v závodu místo, které tě opravdu zamrazilo, kdes měl pocit, že končíš?
Já???? No celkem vycukanej jsem byl z toho hlavolamu. Kde jsem za zádama cejtil vyřazení, ale o fous se to povedlo. Takže jsem pak byl šťastnej. Taky jsem měl dobrou ruku při losování hovínek :-), a díky tomu jsem byl pokaždé v poměrně silný trojce a nemusel se bát o to, jestli projdu.

Tvůj nejhorší zážitek z celé reality show?
Určitě když jsme museli vyřazovat a odnesla to Čiky. Prošel si tím každý team a ten náš vlastně jenom jednou, takže si nemáme vůbec na co ztěžovat.
A asi úplně nejhorší zážitek ze scorelaufu, kdy jsem tam skoro plival krev a všichni se mě ptali, jestli vůbec ještě můžu.

A co bys poradil ostatním, aby věděli jak vyhrát?
Co bych tak mohl poradit? Bydlet v Bobrové a jmenovat se Chroust. A taky mít kořeny v Jimramovskejch Pavlovicích. To nemá jen tak někdo, to je prostě předzvěst jistýho vítězství :-).

Chtěl bys něco vzkázat pořadatelům?
Určitě že to byl perfektní vejkend a určitě by mě hodně štvalo, kdybych se ho nemohl zúčastnit. Pamatuju se na večer, kdy brácha odjížděl na útěk a já nemohl. Teď by mě to mrzelo mnohem víc, protože taková namakaná akce není každou chvíli a dost jsem se na ni těšil.

Na závěr opět Mevova slova ze sloupu:

...jinak pěknej vejkend, jo a to hlavní, vyhrát může jen jeden - MEV. Tak se mějte, a až si příště budete chtít zablbnout víte, kde bydlí celebrita. Mev Waverly, winner.
Mev při skládání skautského slibu. Jeho kariéra začíná. :-)

Chvilka odpočinku a sbírání sil do dalších kol reality show.

Tady je Ádova slabá chvilka...

A tady Mev slezl z kůlu. Unavený, ale spokojený.

A tady už máme Meva na záverečné tiskovce, oslněného spoustou světel.

Více fotografií na fotogalerie.okenko.org

Zpět na hlavní článek
vytisknout autor: Danny vloženo: 18. 9. 2006 (Danny) 6658x nahoru

nove clanky

fotogalerie okenka facebook oddílu Nadeje

nase tipy


1995-2001


reklama

Rysi z oddílu Naděje
rovernet
korálky od Kajmanky
digifotky
ubytovani v KD

okenko


bleskovky

Sestra Marie Kružíková
Dne 9.11.2013 se rozloučíme se spoluzakladatelkou dívčího skautingu v našem městě v 10.30 na kostelíčku.Bylo jí 97 let. Šerif
(07.11.2013) Šerif
Fotky z kol
jsou zde.
(11.07.2013) Vilík
Další beruščí fotky
Z čarodek a z pampeliškové družinovky.
(16.05.2013) Vilík
Akce pro rodiče a Berušky
proběhne vzhledem k počasí z větší části pod střechou kulturáku v Pohledci.
(09.05.2013) Vilík
Zdražení tábora Naděje
Bohužel jsme se rozhodli zvýšit letos cenu letního tábora na 3800,- Kč. Důvody jsou dva: Jednak je tábor o 4 dny... více
(29.04.2013) Teo

bily stit


info

OKÉNKO do života novoměstských skautů - zpravodaj střediska 615.02 Bílý štít Nové Město na Moravě
© všechna práva vyhrazena, připomínky ke stránkám: kajmanus(a)centrum.cz

podporují nás