okenko.jinak.cz -> www.okenko.org
Nacházíte se v archivu okénka, nové články a aktuální akce naleznete na nových stránkách!
okenko
Bily stit svetlusky vlcata nadeje rs a rg akce ventilacka

Celostátní roverský volejbalový turnaj

Díky velikému úspěchu minulého ročníku se Verča s Breptou pustili do dalšího....

Přípravy probíhlay už od listopadu, když Verča sháněla co nejvíce lidí, aby jí s turnajem pomohli a protože našla, nebránilo nic tomu se do toho pustit.

Pro organizátory začal celý víkend už v 18hod,kdy jsme se všichni sešli v tělocvičně II.ZŠ, která nám byla útočištěm jak pro zápasy tak pro přespání všech účastníků..

Těch přijelo něco přes sto a tak ožila nejen tělocvična,ale celé Nové Město:-).Bylo nás opravdu hafo, a tak se to neobešlo bez přísných bezpečnostních opatření: každý účastník při registraci obdržel ID-kartu a stravenky a tím si zaručil vstup do obou tělocvičen, pač kdo si má pamatovat všechny ty neznámé tváře.

Trvalo asi tak dvě hodinky,než přijeli opravdu všichni, ale nikdo neměl větší problémy trefit, i když jel třeba vlakem.

Páteční večer se nesl ve jménu seznamování, takže Tkáňa a Gerog s Čitou připravili opravdu netradiční seznamovací hry...mám pocit, že všem zúčastněním se seznamování líbilo, protože se všude kolem rozléhal hlavně smích.

Pak následovaly takové ty organizační věci, což bylo trochu zpestřené mou a Klaksovou blbostí...zhalsi jsme totiž světla, ale už jsme netušili, že po následném rozsvícení nabíhají skoro 15 minut, takže se to odehrálo v intimní atmosféře za svitu pouličních lamp:-). (Stane se, no!)

Večer utekl jako voda, a tak nezbývalo než všem popřát dobrou noc a zalehnout do připravených spacáků, teda pokud ho někdo měl:-).

Tíženi hlavně časem jsme den začali už v 7hod ráno a to kvůli snídani, na kterou to bylo daleko a taky kvůli spoustě zápasů...

První hvizd píšťalky měl sice zaznít v 8hod ráno,ale bylo to něco před ůl devátou...i když naše skupina ten rozdíl dohnala, od čtvrtého zápasu se jelo podle plánu.

Ve skupině si zahrál každý s každým, a pak z každé skupiny postoupily 2 týmy, které si zahrály v neděli o medaile...Mezitím jsme stihli všichni oběd a večeři...naposledy se zapískalo asi ve 22hod.

Neděle proběhla skoro ve stejném duchu, akorát s tím rozdílem, že na neděli už nebylo objednané jídlo v místní jídelně, takže se vstávalo o půl hoďky později:-). Měla sem pocit, že se málokdo nasnídal, protože ani ne za 10 minut byly týmy, které měly hrát finále na place a rozpinkávaly se...

Souboje to byly těžké, někdy i dlouhé, takže sme opět přetáhli časový harmonogram, ale nikomu to nijak nevadilo, pan správce se dokonce usmíval:-).

Následovalo slavnostní vyhlášení a předání cen...proslov měl i náš bývalý střediskový vůdce Šerif za celou radu...všechny ceny byly rozdány, stejně jako medaile a mohlo se začít uklízet, což trvalo docela dlouho, ale dotáhlo se do zdárného konce..:-)

Takže děkuju Verče a Breptovi za celkovou přípravu a všem zúčastněným "Noconům", kteří také přiložili ruku k dílu a samozřejmě všem zúčastněným, bez kterých by se turnaj neuskutečnil.





Pohár pro vítěze.

A pro pořadatele mísa ;-)

Více fotografií na fotogalerie.okenko.org

vytisknout autor: Terezka vloženo: 2. 4. 2006 (Terezka) 8070x nahoru

nove clanky

fotogalerie okenka facebook oddílu Nadeje

nase tipy


1995-2001


reklama

Rysi z oddílu Naděje
roversky kmen
korálky od Kajmanky
digifotky
ubytovani v KD

okenko


bleskovky

Sestra Marie Kružíková
Dne 9.11.2013 se rozloučíme se spoluzakladatelkou dívčího skautingu v našem městě v 10.30 na kostelíčku.Bylo jí 97 let. Šerif
(07.11.2013) Šerif
Fotky z kol
jsou zde.
(11.07.2013) Vilík
Další beruščí fotky
Z čarodek a z pampeliškové družinovky.
(16.05.2013) Vilík
Akce pro rodiče a Berušky
proběhne vzhledem k počasí z větší části pod střechou kulturáku v Pohledci.
(09.05.2013) Vilík
Zdražení tábora Naděje
Bohužel jsme se rozhodli zvýšit letos cenu letního tábora na 3800,- Kč. Důvody jsou dva: Jednak je tábor o 4 dny... více
(29.04.2013) Teo

bily stit


info

OKÉNKO do života novoměstských skautů - zpravodaj střediska 615.02 Bílý štít Nové Město na Moravě
© všechna práva vyhrazena, připomínky ke stránkám: kajmanus(a)centrum.cz

podporují nás