okenko.jinak.cz -> www.okenko.org
Nacházíte se v archivu okénka, nové články a aktuální akce naleznete na nových stránkách!
okenko
Bily stit svetlusky vlcata nadeje rs a rg akce ventilacka

Rysi 2007-2008

Horník
Vojtěch Tulis – Moje přezdívka je Horníkov nebo Chrochty a v družině Rysů dělám rádce. Moje útočiště je v Radešíně 34 a mezi mé koně patř skaut, tenis, počítače, turistika, ježdění na lyžich, no prostě všechno kromě plavání a školy. Je mi 14 let a chodím do výpočetky v Novém Městě na Moravě.
.


Orloj
Ondřej Mach – Orloj. Orloj, to je náš zdravotník a časovač, protože vždycky když chcete, řekne vám přesný čas a je taky všude přesně. Bydlí na Pavlovova 1508 v Novém Městě na Moravě. Orloje baví skaut, počítač a snowboard. Starej je už 13 let a chodí do Města na gymnázium.
.


Budu
Matěj Nečas – Budu, to je náš Budu. Bydlí na ulici Malá 159, hnedka vedle klubovny, takže je to pěknej šmejd když něco zapomene:). V naší družině bude dělat funkci grafika a kronikáře to znamená stížnosti na naší kroniku směřujte na něj, ale bacha, je dost silnej, takže pochvaly na naší kroniku směřujte na něj. Budua baví skaut, hudba, volejbal, sporty, kolo a počítače. Už je mu 14 let a chodí na školu do Města na 1. základku.
.


Krtek
Vojtěch Věčeřa – Krtek, to je můj jmenovec. Bydlí na ulici Makovského 425, hnedka u gymplu, ale chodí do výpočetky v Novém Městě na Moravě. Krtek je taky náš podrádce, takže když se vám něco nebude líbit, já za to určitě nemůžu a střílejte na Krtka. Vojtu baví skaut, hokej, počítače a fotbal a sporty. Je mu 13 let a to je všechno.
.


Brasi
Jakub Zítka – Luka Brasi, Luka Brasi, tak to je náš starej Luka Brasi. Bydlí na ulici Hájkova 887. V Rysech zastává funkci správce klubovny, všechny věci kolem úklidu tedy raději nechte být, znáte LUKU BRASSIHO, ne? Luku baví skaut a keramika, je mu 13 let a chodí na 1. základku v Novém Městě na Moravě.
.


Zajda
Tomáš Zajíček – Zajda, Zajda, náš starý Zajda, který bydlí ve Slavkovicích 32. Zajda bude dělat v naší družině kuchaře, na výpravách nám tedy kuchtí on. Zajdovo koně jsou skaut, ježdění na kole a plavání. Je starý 12 let a chodí na 1. základku v Novém Městě na Moravě.
.


Goofy
David Kondýsek – Goofy. Goofy bude v naší družině pokladník, tedy prachy(hodně) má u sebe on, ale bacha, je pod dozorem famiglie. Bydlí v Novém Městě na Moravě na ulici Dukelská 561. Baví ho skaut, skejt a hudba, a je mu 12 let. V dubnu uspéšně složil zkoušky na gymnázim v Novém Městě na Moravě, na školu tedy chodí tam.
.


Bobr
Ondřej Petr – Bobr. Bobr, tak ten má přezdívku Bobr (čekali ste to?) a bydlí na Žďárské ulici v Novém Městě na Moravě. Funkci mu stále ještě hledáme, brzy již tedy bude něco dělat. Jeho záliby jsou skaut, počítač, už mu jede na 12 rok, je mu tedy 11. Chodí do školy v Novém Městě na Moravě a, a už nic.
.


Kenny
Ondřej Žák – Kenny, starej dobrej Kenny. Jeho bydliště je na Lesní 753 v Novém Městě na Moravě. Kenny, to je v naší družině nástěnkář, kdybyste tedy náhodou chtěli vědět, kde je naše nástěnka, obracejte se na něj. Baví ho počítač, skaut a výtvarka. Táhne mu na 11 rok a chodí do školy v Novém Městě na Moravě.
.


Kenny
Jan Babej – Bebe, to je náš družinovej rošťák. Bydlí v Petrovicích 56 a je to družinovej vlajkonoš, tzn. bere na všechny akce vlajku (NE HADR, JAK TOMU S OBLIBOU BEBE ŘÍKÁ:). Záliby má v hrách na počítači a skautu, je mu deset let a chodí také do školy v Novém Městě na Moravě.
.


Luky
David Lukeš - David. Tak David je v naší družině topičem, před každou družinovkou nám tedy pořádně roztopí. Baví ho skaut a paření na počítači, je mu už 12 let a do školy chodí na 1. základku v Novém Městě na Moravě.
.


Tak, a to není všechno - máme i svůj speciální Rysí web.
Následující:
Zpět na hlavní článek
vytisknout autor: Horník vloženo: 28. 7. 2010 (Pavla) 3394x nahoru

nove clanky

fotogalerie okenka facebook oddílu Nadeje

nase tipy


1995-2001


reklama

dvojka Praha
roversky kmen
korálky od Kajmanky
digifotky
ubytovani v KD

okenko


bleskovky

Sestra Marie Kružíková
Dne 9.11.2013 se rozloučíme se spoluzakladatelkou dívčího skautingu v našem městě v 10.30 na kostelíčku.Bylo jí 97 let. Šerif
(07.11.2013) Šerif
Fotky z kol
jsou zde.
(11.07.2013) Vilík
Další beruščí fotky
Z čarodek a z pampeliškové družinovky.
(16.05.2013) Vilík
Akce pro rodiče a Berušky
proběhne vzhledem k počasí z větší části pod střechou kulturáku v Pohledci.
(09.05.2013) Vilík
Zdražení tábora Naděje
Bohužel jsme se rozhodli zvýšit letos cenu letního tábora na 3800,- Kč. Důvody jsou dva: Jednak je tábor o 4 dny... více
(29.04.2013) Teo

bily stit


info

OKÉNKO do života novoměstských skautů - zpravodaj střediska 615.02 Bílý štít Nové Město na Moravě
© všechna práva vyhrazena, připomínky ke stránkám: kajmanus(a)centrum.cz

podporují nás