okenko.jinak.cz -> www.okenko.org
Nacházíte se v archivu okénka, nové články a aktuální akce naleznete na nových stránkách!
okenko
Bily stit svetlusky vlcata nadeje rs a rg akce ventilacka

Herní odpoledne - Matrix

Protože bazén ještě není v neděli otevřený, museli jsme ustoupit od původního plánu a místo toho se rozhodli otestovat jednu z nováčků v PK – Áňu a její programové nasazení.

Oznam byl docela stručný a jasný: Sraz v neděli v 14:00 u Mercedesky, v černém oblečení, s sebou kelímek od jogurtu nit a sluneční brýle!
Chvíli se čekalo ještě na ty, pro které se Mercedeskou stala z nepochopitelných důvodů klubovna, ale pak už se začalo a to pěkně z ostra.
„Víte co je Matrix? Fajn, tak jdem do toho. Nasadit černé brýle, vytvořit spojení pomocí kelímkových telefonů a můžeme vyrazit! Úkol zní: zachránit co nejvíce nebohých lidí ovládaných Matrixem.“

Najednou se po Ochozi proháněli agenti, kteří byli loveni a byly jim zavazovány oči, proto aby následně mohli být pronásledováni nevinní kolemjdoucí procházkáři. Přesvědčit někoho že je v Matrixu a že musí být zachráněn, ať chce nebo nechce, bylo dost obtížné, ale postupně se družinám začalo dařit. Odváděly své zachráněné (podle mě spíš rukojmí, kteří sázeli na to že budou brzy propuštěni) k vědmě a ta jim odpojovala kabely, které je poutaly k počítačovému světu. No kdyby to pomohlo některým od závislosti na počítačových hrách, tak jsem hrou opravdu nadšen.

Možná zní předchozí líčení dost mírumilovně… no když to tak čtu, tak nezní – a opravdu. Největší boje byly s agenty. Ti si ne a ne nechat dobrovolně zavázat oči a tak docházelo k bitvám, kdy Laky padal zády na kořen, Mužík kolenem do stromu, Cískovi byla posunutá levá polovina tváře (tady se stejně nedalo nic zkazit :)) a Škráňa si naběhla na větvičku… to vše doprovázeno razantním zvukovým nebo možná spíš hlukovým projevem.

Všichni byli spokojeni, pěkně se vyřádili, „náhodní“ chodci zase pěkně vymrzli, tak nastal čas k návratu domů. Hezký zbytek neděle – nás čeká ještě programovo-legendová rada ohledně výpravy, která se již nezadržitelně blíží. Už se na ni opravdu těším!
Meli připravuje spojení pro Matrix.

Zkouška spojení: tady Xík, tady Xík, jak mě slyšíš?

Uznejte sami - kdyby vás tohle uprostřed lesa přesvědčovalo že jste v iluzním světě a že vás chcou zachránit.... peněženku na pařez a rychle pryč :).

Náhodný houbař Piškot byl polapen a je veden k vědmě - ta ho odpojí.

Více fotografií na fotogalerie.okenko.org

vytisknout autor: Zdeny vloženo: 13. 10. 2004 (Zdeny) 7461x nahoru

nove clanky

fotogalerie okenka facebook oddílu Nadeje

nase tipy


1995-2001


reklama

skauti Olomouc
rovernet
korálky od Kajmanky
digifotky
ubytovani v KD

okenko


bleskovky

Sestra Marie Kružíková
Dne 9.11.2013 se rozloučíme se spoluzakladatelkou dívčího skautingu v našem městě v 10.30 na kostelíčku.Bylo jí 97 let. Šerif
(07.11.2013) Šerif
Fotky z kol
jsou zde.
(11.07.2013) Vilík
Další beruščí fotky
Z čarodek a z pampeliškové družinovky.
(16.05.2013) Vilík
Akce pro rodiče a Berušky
proběhne vzhledem k počasí z větší části pod střechou kulturáku v Pohledci.
(09.05.2013) Vilík
Zdražení tábora Naděje
Bohužel jsme se rozhodli zvýšit letos cenu letního tábora na 3800,- Kč. Důvody jsou dva: Jednak je tábor o 4 dny... více
(29.04.2013) Teo

bily stit


info

OKÉNKO do života novoměstských skautů - zpravodaj střediska 615.02 Bílý štít Nové Město na Moravě
© všechna práva vyhrazena, připomínky ke stránkám: kajmanus(a)centrum.cz

podporují nás