okenko.jinak.cz -> www.okenko.org
Nacházíte se v archivu okénka, nové články a aktuální akce naleznete na nových stránkách!
okenko
Bily stit svetlusky vlcata nadeje rs a rg akce ventilacka

Vlčácká Rada do roku 2011

VRrrr

Jiří Kinc
George
19 let
737 661 669
George je od letošního roku vůdcem vlčat. Společně se svým zástupcem a celou Vlčáckou radou pracuje na rozvoji Vlčácké smečky. Pracuje na vlčatech jako celku – nemá žádnou družinu přímo pod svým palcem. V současné době je studentem VUT v Brně.
Absolvoval: Vůdcovský kurz, čekatelský kurz, zdravotnický kurz a Svatoplukovy pruty
.


Pepa Krupica
Býk
Josef Krupica, přezdívkou Býk,. Má za sebou už dlouhou skautskou historii a mnoho zkušeností. Je to příjemný, hodný člověk, který vůdcoval mnoho let naší smečce. Teď pracuje pro vlčata jako poradce, je to člověk na kterého je spolehnutí. Na akcích nám zajišťuje návštěvy zajímavých míst.
.


Michal Horní
KlaXa
21 let
Je vedoucí u Káňat. Je využíván jako sportovec - hry sportovně založené, fyzická zátěž, vorvávačky atd. Trestá kázeňské přestupky a nemá rád neposlušnost. Vytížení studiem vysoké školy mu nezabrání být plnohodnotným článek VR.
Absolvoval: Zdravotnický kurz
.


Lenka Hlisnikovská
Tkanička
20 let
Stejně jako KlaXa je již na Vysoké škole. Je to člověk pracující jako externista. Je hlavní mozkovna při přípravě tábora - legendovej človíček. Je milá, usměvavá, ale nesnáší, když jí někdo odmlouvá.
Absolvovala: rádcovský kurz, čekatelský kurz, zdravotnický kurz a zůčastnila se Svatoplukových prutů.
.


Martin Vařeka
Vářa
19 let
Zástupce vůdce vlčat. Tuto hodnost si vysloužil maximální pracovitostí, spolehlivostí a pilností ve VR. Je to hlavní člověk ve vedení Káňat. Jeden z nejstarších členů - je plný zkušeností a proto tyto svoje funkce dokonale zvládá. V současné době studuje střední školu.
.


Petr Kinc
FNN – Ufon
18 let
Fnn je u nás také již dlouho a nyní pracuje u Havranů. Osvědčil se nám jako hospodář. Mezi jeho hlavní náplň ve VR patří příprava družinovek a dělání programu na výpravy a další akce. Díky jeho komickým hláškám je využívám jako herec do našich programových scének. Také studuje střední školu.
.


Jan Grepl
Jack
18 let
Jack je společně s Ufonem ve vedení Havranu a také připravuje družinovky . Díky svým známostem dokáže sehnat spoustu materiálu na akce a tábor. Student :-)
.


Lenka Láchová
17 let
Léňa
Tvoří s Tkaničkou dívčí část VR. Její činnost ve VR je tvoření programů a kreslení plánů. Nikdy nezkazí žádnou zábavu. Společně s Vářou je ve vedení Káňat. Dokáže nás rozesmát i poradit nám. Taky studuje na Gymplu.
.


Ludva Adamec
Ludánek
16 let
Je u nás prvním rokem, takže se zatím spíše zaučuje. Pracuje s družinou Káňat. Ale bude určitě velice přínosným členem VR. Taky studuje na Gymplu.
.

vytisknout autor: George vloženo: 1. 11. 2008 (George) 14139x nahoru

nove clanky

fotogalerie okenka facebook oddílu Nadeje

nase tipy


1995-2001


reklama

Filuv blog
teepek
korálky od Kajmanky
fotoreklama
ubytovani v KD

smecka vlcat


bleskovky

Sestra Marie Kružíková
Dne 9.11.2013 se rozloučíme se spoluzakladatelkou dívčího skautingu v našem městě v 10.30 na kostelíčku.Bylo jí 97 let. Šerif
(07.11.2013) Šerif
Fotky z kol
jsou zde.
(11.07.2013) Vilík
Další beruščí fotky
Z čarodek a z pampeliškové družinovky.
(16.05.2013) Vilík
Akce pro rodiče a Berušky
proběhne vzhledem k počasí z větší části pod střechou kulturáku v Pohledci.
(09.05.2013) Vilík
Zdražení tábora Naděje
Bohužel jsme se rozhodli zvýšit letos cenu letního tábora na 3800,- Kč. Důvody jsou dva: Jednak je tábor o 4 dny... více
(29.04.2013) Teo

bily stit


info

OKÉNKO do života novoměstských skautů - zpravodaj střediska 615.02 Bílý štít Nové Město na Moravě
© všechna práva vyhrazena, připomínky ke stránkám: kajmanus(a)centrum.cz

podporují nás