okenko.jinak.cz -> www.okenko.org
Nacházíte se v archivu okénka, nové články a aktuální akce naleznete na nových stránkách!
okenko
Bily stit svetlusky vlcata nadeje rs a rg akce ventilacka

Rysi

Do třetice všeho dobrého… Představení družiny Rysů.

Goofy celým jménem David Kondýsek dělá v naší družině rádce a stará se nám o penízky. Jeho hobby je lezení po skalách a počítač. Sídlo má na ulici Dukelská 564 v Novém Městě na Moravě. Chodí na gympl ve Žďáře nad Sázavou.
.

Bebe Jan Babej jsem v naší družině podrádce a kuchař. Mezi moje koníčky patří počítač a hlavně kolo. Bydlím v Petrovičích 56 a chodím na gympl v Novém Městě.
.

Marťas Martin Daněk je v náš felčar, nebo jestli chcete lékárník, jeho záliby jsou 2. světová, chemie a výbušniny no prostě vše co je nebezpečné nebo je spojeno ze 2. světovou válkou. Bydlí na Wolkerova 1239 a chodí na gympl ve Městě.
.

Stanislav Juračka neboli: Standa, Stanley, Kamzík… Je náš nástěnkář. Jeho denní povinnosti jsou škola, klavír a skaut. Nalezneme ho v nádraží (tedy na Nádražní 202). Jeho škola je také nečekaně gympl ve Městě.
.

Václav Večeřa má u nás přezdívku Veverka. Je to náš fireman, takže nám na družinovce pořádně zatopí. Jeho koně jsou WoW (World of Warcraft) a kolo. Bydlí na ulici Makovského 425 a navštěvuje 1. ZŠ v Novém Městě.
.

Vojta Moravec Vojtěška je v naší družině kronikář, takže všichni kdo by chtěli vědět, co děláme na družinovce, obracejte se na Vojěšku. Jeho koně jsou hlavně keramika a fotbal. Jeho pevnost je na ulici Čapkova 931 a chodí na Novou školu ve Městě.
.

Štěpán Flek, Šťepa má funkci nástěnkáře, proto všechny dotazy ohledně nástěnky směřujte na něj. Bydlí v Bobrové číslo popisné 198. Jeho koně jsou sporty (hlavně v extrémních podmínkách) a počítačové hry.
.

Filda Filip Trödler je v naší družině zatím bez funkce, ale my mu nějakou najdeme. Bydlí v Radňovicích a jeho koníčky jsou: airsoft a počítačové hry.
.

podčlánky:

vytisknout autor: Bebe vloženo: 7. 12. 2010 (Goofy) 4780x nahoru

nove clanky

fotogalerie okenka facebook oddílu Nadeje

nase tipy


1995-2001


reklama

dvojka Praha
dýchánek
korálky od Kajmanky
digifotky
ubytovani v KD

okenko


bleskovky

Sestra Marie Kružíková
Dne 9.11.2013 se rozloučíme se spoluzakladatelkou dívčího skautingu v našem městě v 10.30 na kostelíčku.Bylo jí 97 let. Šerif
(07.11.2013) Šerif
Fotky z kol
jsou zde.
(11.07.2013) Vilík
Další beruščí fotky
Z čarodek a z pampeliškové družinovky.
(16.05.2013) Vilík
Akce pro rodiče a Berušky
proběhne vzhledem k počasí z větší části pod střechou kulturáku v Pohledci.
(09.05.2013) Vilík
Zdražení tábora Naděje
Bohužel jsme se rozhodli zvýšit letos cenu letního tábora na 3800,- Kč. Důvody jsou dva: Jednak je tábor o 4 dny... více
(29.04.2013) Teo

bily stit


info

OKÉNKO do života novoměstských skautů - zpravodaj střediska 615.02 Bílý štít Nové Město na Moravě
© všechna práva vyhrazena, připomínky ke stránkám: kajmanus(a)centrum.cz

podporují nás